Děti si prohloubily své fotbalové umění, ale hlavně se skvěle bavily. Foto: Junior Camp 2024
Sport

Chomutov – Příměstský Junior kemp 2024 proběhl ve sportovním areálu Poliklinika v druhém červencovém týdnu. Zúčastnilo se jej šedesát dětí, z toho pětapadesát chlapců a pět dívek. Kemp nebyl zaměřený pouze na fotbal a snažil se respektovat přechodné období, kde mají děti od svého hlavního sportu spíše odpočívat.

Velký důraz se kladl na prožitek a celkové vyžití dětí. V průběhu pobytu dětí na kempu si všichni hráči ověřili svoje dovednosti ve vedení míče, přihrávce, zakončení a žonglování s míčem. První dopolední trénink byl zaměřený na rozvoj pohybových schopností a v druhém tréninku jsme se věnovali fotbalovým dovednostem, které byly tematicky zacílené na prohloubení hráčských činností jednotlivce společně s fotbalovými turnaji jeden na jednoho a šest plus jedna.

V odpoledních hodinách jsme se věnovali mimofotbalovým aktivitám, kde jsme navštívili oblíbené Kamencové jezero, zahráli si Omnikin, fotbal-baseball a spoustu dalších doplňkových sportů.

Pro dobrovolníky bylo připraveno přespání ve stanech, kde byl hlavním programem sledování večerního semifinálového utkání Mistrovství Evropy ve fotbale, kde proti sobě nastoupili Anglie a Nizozemsko. Na kempu se objevili známé fotbalové osobnosti v podobě bývalého reprezentačního manažera, pana Tomáše Pešíra společně s reprezentačním brankářem, panem Tomášem Vaclíkem. Obě fotbalové osobnosti dětem podepisovaly různé předměty, které zrovna byly po ruce a ochotně zodpovídaly kladené dotazy hráčů a trenérů. Kemp považujeme za velmi zdařilý a jsme rádi, že se nám daří držet vysoký standard pro děti. Velké poděkování patří všem organizátorům a realizačnímu týmu, který se celý týden staral o šedesát dětských fotbalových nadšenců.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru