Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň – Radiodiagnostické oddělení Nemocnice Kadaň opět výrazně prodlužuje ordinační hodiny a tím ještě více zkracuje čas, kdy se pacient na vyšetření dostane.

Od 3. června mohou pacienti podstoupit sonografické vyšetření po předchozím objednání ve všední dny od 8:00 až do 18:00 hodin. Dosud bylo možné přijít na toto vyšetření ve všední dny pouze v ranních a dopoledních hodinách.

Možnost přijít na CT vyšetření o víkendu od 7:00 do 16:00 hodin a na sonografii od 8:00 do 14:00 hodin je již běžným postupem od února tohoto roku. „Víkendové vyšetření je také možné po předchozím telefonickém objednání a na těchto telefonních číslech: 474 944 428 nebo 474 944 703," podotýká marketingová specialistka Nemocnice Kadaň Karolína Odlasová.

Radiodiagnostické oddělení disponuje nejmodernější zobrazovací technologií a zajišťuje komplexní rentgenová, sonografická a CT vyšetření nejen pro vlastní nemocnici, ale i pro většinu zdravotnických subjektů v širokém okolí. Poslední dva rentgenové a čtyři ultrazvukové přístroje zakoupila v letech 2022 – 2023. „Další dvě rentgenová pracoviště provozuje Nemocnice Kadaň v Klášterci nad Ohří a ve Vejprtech, kam je možné dostavit se také bez objednání," dodává Karolína Odlasová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru