Ženě se udělalo špatně a v panice uvázala svého psa v křoví. Kolemjdoucí si mysleli, že se ho někdo zbavil
Maltézský pejsek uvázaný v křoví. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Chomutovští strážníci hledali majitele bílého maltézského pejska, kterého našli uvázaného v křoví. Po téměř detektivní práci se ukázalo, že chlupáče se nikdo nechtěl tímto způsobem zbavit, jen shodou okolností došlo k velkému nedorozumění.

Samotného pejska uvázaného v křoví objevila v Dukelské ulici náhodná kolemjdoucí. Ta následně zalarmovala strážníky. Ti začali psímu nalezenci, který měl naštěstí na krku známku, hledat jeho páníčka. Přes operační středisko hlídka zjistila, že pes patří jisté ženě. Chovatelku ale doma strážníci nezastihli. Podařilo se jim ale zjistit, že dotyčná se o psa stará vzorně a byli nasměrováni do nemocnice, kam majitelka chodí za svým hospitalizovaným manželem. Ani tady bohužel ale ženu neobjevili.

0505pes1

To už ale byla hlídka vyslána zpět do Dukelské ulice, kde čekala majitelka psa, která strážníkům vše vysvětlila. Šla se svou dcerou a psem na procházku, když se jí náhle udělalo špatně. Ženy chtěly psa rychle zavřít do auta a jít k lékaři. Zvířeti se ale do vozu nechtělo, proto ho v panice uvázaly jen tak ke křoví s tím, že se pro pejska brzy vrátí. Podle strážníků chovatelku celá situace velmi mrzela, a to jak kvůli zásahu strážníku, tak kvůli pejskovi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru