Roztržka v Hutnické ulici: Muž se pral, jeho přítelkyně řídila auto pod vlivem
Vůz, se kterým muž se ženou přijeli. Foto: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Hlídka městské policie byla před půlnocí vyslána do Hutnické ulice v Chomutově, kde se mělo prát několik lidí. Na místě strážníci uviděli dva muže, přičemž jeden strkal do druhého.

Hlídka ho vyzvala, aby toho nechal. Muž ale nepřestal a napadal další lidi kolem, proto nakonec dostal pouta a byl předán do rukou státních policistů. Svědci, kteří se nacházeli na místě, uvedli, že celý incident začal tím, že muž přijel v autě se svou přítelkyní, která vůz řídila. Muž vystoupil z místa spolujezdce a začal napadat přítomné. Řidička se na žádost státní policie podrobila zkoušce na alkohol, která byla pozitivní. K pití alkoholu se následně i doznala. Celou událost si převzali státní policisté.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru