OBRAZEM:  Na novém hřišti v Dlouhé ulici se vyřádí malé i větší děti
Nové hřiště v Dlouhé ulici. Foto: 7x město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Slavnostním přestřihnutím pásky bylo na konci minulého týdne otevřeno hřiště v Dlouhé ulici v Klášterci nad Ohří, které vzniklo díky spolupráci s veřejností. Původní hřiště muselo být minulý rok kvůli bezpečnosti demontováno. Zjistilo se, že deset let staré dřevěné prolézačky zevnitř hnily.

Nové hřiště vzniklo především podle návrhů samotných obyvatel Klášterce. Do konečného návrhu byly zapracovány písemné návrhy od dospělých i kresby od dětí. Na novém hřišti jsou prolézačky a houpačky jak pro malé, tak i větší děti.

Hřiště si při slavnostním otevření hned vyzkoušeli děti z Mateřské školy v Dlouhé ulici a žáci z 3.C Základní školy Krátká.

0905klasterec1

0905klasterec2

0905klasterec4

0905klasterec5

0905klasteec7

0905klasterec6

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru