Toto pečivo by si snad nikdo nekoupil ani omylem.
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Do jedné z vietnamských večerek v Klášterci nad Ohří se zákazníci asi příliš nehrnou. Otázkou je, zda proto, že jim tam plesniví pečivo, nebo je to až následek nízké návštěvnosti. Z nálezu v maloobchodní prodejně potravin BALA v ulici Budovatelská se člověku zvedá žaludek. 

„Inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce na základě senzorického hodnocení zjistili, že na povrchu potraviny se vyskytovaly kolonie plísní zelené barvy, které bylo možné spatřit pouhým okem. Jeví-li potravina známky kažení, nelze ji považovat za bezpečnou pro lidské zdraví," upozorňuje inspekce na svém webu Potraviny na talíři.

Podle inspektorů byly potraviny skladovány při nevhodné podobě. Nutno podotknout, že ke kontrole v obchodě došlo na konci června, inspekce výsledky zveřejnila v září. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru