Řidiči při průjezdu Kláštercem už nemusí odbočovat ze silnice I/13 do postranních ulic. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří – Z důvodů dlouhodobých stavebních prací je omezena doprava hlavní tepnou, silnicí I/13, Kláštercem nad Ohří. V pátek se opět ale průjezd východní částí města změnil. Řidiči už z hlavní silnice při průjezdu městem nemusí nikam odbočovat – nově se jezdí rovně ulicí Osvobozená. 

Naopak je zákaz vjezdu do ulice Nádražní, kterou doposud byla ve směru ze západu na východ vedena objížďka. Neprojede už ani Pražskou ulicí, kudy opět smí jezdit pouze autobusy. V praxi to znamená, že řidiči tudy neprojedou do Kadaně po silnici 224. Musí případně až ke kruhovému objezdu u Vernéřova. Případně spodem přes Zásadu u Kadaně.

Rekonstrukci vodovodu a kanalizace provádí Severočeská vodárenská společnost, hotovo podle harmonogramu bude v listopadu. Následně podle možností počasí započne město opravy povrchu chodníků.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru