Foto: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - V pondělí 23. září se veřejnosti otevřela nově upravená městská sauna v ulici 5. května. Provozní doba je každý den (vč. víkendu) od 16 do 21 hodin (v pondělí pro ženy, v úterý pro muže a v ostatní dny společná).


Objekt sauny má při vstupu novou fasádu a doznal spoustu změn, především uvnitř. Například v odpočinkové, stylově nasvícené místnosti se stolky a křesílky vznikl bar s možností menšího občerstvení, potírna s nově obloženými stěnami a podsvíceným stropem má nyní vstup přímo k bazénu a i samotná saunová místnost je koncipována jinak.

Společně s novým provozovatelem plánuje město další úpravy ke zkvalitnění provozu a služeb sauny. V dalších etapách, rozložených do 10 let, půjde o postupné zvelebování interiéru a venkovní zahrady včetně vybudování sauna parku.

FOTO

Foto: město Jirkov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru