Foto: Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Policisté šetří krádeže, ke kterým došlo ve středu 2. října v prodejnách supermarketů v Kadani a Klášterci nad Ohří.

"Neznámá žena nejprve kolem 14:15 hod. v kadaňském Kauflandu využila nepozornosti zákaznice, která si u masného pultu vybírala maso a z příruční nákupní tašky zavěšené na nákupním vozíku jí odcizila peněženku s finanční hotovostí," popsala první případ policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Pravděpodobně stejná žena se vzápětí přesunula do supermarketu Lidl v Klášterci nad Ohří, kde již o pár minut později došlo k podobné krádeži. "Tentokrát byl obětí muž a dotyčná zašla ještě dál. Aniž by si toho nakupující všiml, rozepla mu zip přes rameno zavěšené příruční tašky, ze které vytáhla peněženku s hotovostí a platebními a slevovými kartami," uvedla mluvčí.

Celkově tak během necelé půl hodiny měla žena připravit poškozené v součtu o více než pět tisíc korun v hotovosti.

Popsané jednání je prověřováno pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Policisté v souvislosti s šetřením těchto krádeží pátrají po totožnosti ženy zachycené na fotografiích.

"Pokud někdo dotyčnou z fotografií pozná, může informaci o její totožnosti poskytnout na obvodním oddělení Policie ČR Kadaň, tel: 974 434 700, na obvodním oddělení Policie ČR Klášterec nad Ohří, tel: 974 434 600, případně na bezplatné telefonní lince 158. Za spolupráci děkujeme," dodala na závěr Miroslava Glogovská.

0310zena1 52f37

Foto: Policie ČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru