Fikko v Chomutově otevírá další prodejnu.
Chomutov

Chomutov – Lidé v Chomutově se konečně dočkají otevření další prodejny Fikko v Chomutově. Nakupovat spoustu kvalitních potravin z celého světa za skvělé ceny mohou lidé od pátku 11. října v jednom z Experimentů na sídlišti Březenecká, konkrétně na adrese Březenecká 4834 Chomutov. 

První den provozu této prodejny, tedy v pátek 11. října se otevřou dveře nově zmodernizované prodejny v 9 hodin. V nabídce bude opět řada běžných, oblíbených a také zlevněných potravina také dalšího zboží. Návštěvníci se mohou první den otevření navíc těšit na cukrovou vatu a nafukovací balónek.  

Prodejna na sídlišti Březenecká bude druhou prodejnou Fikko v Chomutově. Ta první byla otevřena letos, a funguje již od 26. července na adrese Adámkova 4873 Chomutov. 

„Na otevření druhé prodejny Fikko v Chomutově se lidé velmi těšili. Dostáváme denně desítky zpráv, kdy ji otevřeme. Tak už se lidé dočkají. V nabídce máme velké množství oblíbených potravin, na které jsou tu lidé zvyklí a to za bezkonkurenční ceny a také různé speciality. A chybět nebude spousta lákavých slev,“ uvedla vedoucí nové prodejny na Březenecké.

Nová prodejna bude další z řady sítě prodejen Fikko market. Po Praze, Mostě, Ústí nad Labem, Dubí, Žatci a Litoměřicích mají i lidé v Chomutově možnost nakupovat levně a od tohoto pátku hned na dvou místech.

Nejen v den otevření vás jistě překvapí mnoho potravin či nápojů a dalšího zboží se slevami až 70%, prodejny Fikko market se vyznačují tím, že zlevněné, ale přitom kvalitní zboží tu najdete v průběhu celého roku. Snaží se totiž držet ceny vždy nižší, než za kolik je nakoupíte v běžných supermarketech.  

Oblíbené potraviny z Německa

„Mezi nejoblíbenější zboží, které lidé v našich prodejnách pravidelně nakupují, jsou jogurty z Německa již od šesti korun a také třeba různé německé salámy, které určitě potěší nejen chutí, ale i cenou,“ uvedla vedoucí prodejny.

Lahůdky z celého světa

Milujete objevování chutí ze všech koutů světa? Tak si tu přijdete na své! Ponořte se do kulinárních pokladů od Ameriky, přes Koreu a Japonsko až po Vietnam. Kromě těchto chutných ukázek tu mají v nabídce ještě širší paletu delikates z různých koutů světa. Nejlepší lahůdky z celého světa tu čekají právě na vás.

Čerstvé pečivo

Každý den bude v prodeji čerstvé pečivo a také pečivo rozpékané, z vlastní pekárny.  

Otevírací době je stanovena v pátek 11. října od 9 do 19 hodin a v dalších dnech již bude otevřeno od pondělí do pátku v době od 7 do 19 hodin, v sobotu a v neděli od 8 do 19 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru