Vyhrocená rodinná hádka v Kadani: Muž se snažil podříznout si krk střepem
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň – Střepem si chtěl ublížit jistý muž z Klášterce na Ohří, který se v Kadani pohádal večer se svým otcem. Incident musela řešit policie, agresivního muže odvezla záchranka na psychiatrii.

O případu, který se stal v Kadani na konci dubna, teď informovali kadaňští strážníci. Městská policie byla v půl desáté večer požádána státní policií o asistenci při zákroku v Koželužské ulici. Podle prvotních informací tady došlo k dramatické rodinné hádce. Strážníci na místě zjistili, že muž z Klášterce nad Ohří se pohádal se svým otcem a poté rozbil vchodové dveře do panelového domu. Následně uchopil střep a snažil se jím pořezat na krku.

Muž byl po příjezdu policistů agresivní a stále vyhrožoval sebevraždou. Na místo byla přivolána záchranka. Lékař muži ošetřil drobná poranění na hlavě a rukou, potom byl dotyčný převezen na psychiatrii do nemocnice v Mostě.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru