Z deníku strážníků: Bezdomovec se nemohl postavit na nohy, další močil před dětmi
Ilustrační foto Zdroj: Měp Kadaň
Chomutov

Kadaň – Kadaňští strážníci pomáhali záchranářům najít nemocného bezdomovce, který se nemohl postavit na nohy. Hlídka zasahovala též při incidentu v Chomutovské ulici, kde opilec močil před dětmi.

Městskou policii požádali o pomoc zdravotníci, kteří v ulici Hřbitovní hledali nemocného bezdomovce, který nemohl chodit. Ten se měl nacházet ve stanu za kolejemi. Strážníci zdravotníkům na základě místní znalosti ukázali, kde se stan nachází. V něm následně hlídka skutečně našla muže, který si stěžoval na bolest nohou a nemohl se postavit. Za pomoci strážníků byl přenesen do sanitky a převezen do nemocnice.

Veřejné pohoršení budil v půl třetí odpoledne v Chomutovské ulici muž, který močil přímo před zraky hrajících si dětí. Na dotyčného upozornili strážníky občané. Hlídka na místě zastihla muže z Kadaně, který měl u sebe lahvové pivo a byl zjevně opilý. Strážníkům tvrdil, že svoji potřebu na ulici nevykonával. To však vyvrátil svědek události, který strážníkům řekl, že dotyčného muže dokonce na nepřístojné chování upozornil, ten ale nikterak nereagoval. Případ projedná přestupková komise.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru