OBRAZEM: Krušné hory jsou bílé, sníh má padat i v noci z pondělí na úterý
Zasněžená Lesná. Zdroj: facebook/Horský areál Lesná
Chomutov

Chomutovsko – Krušné hory jsou pod sněhem. První vločky se začaly snášet z nebe už o víkendu. Podle předpovědi má padat sníh i v noci z pondělí na úterý.

Do Krušných hor dorazila opravdová zima. Už během víkendu tady začal padat sníh a do pondělí ho na některých místech napadlo až několik centimetrů. Do zasněženého rána se probudili například na Lesné. Při pohledu na zasněžené svahy z Pyšné nebo Alšovky to vypadá, že by se mohlo skoro začít lyžovat.

Teploty na horách se v pondělí ráno pohybovaly pod bodem mrazu, odpoledne vystoupaly k nule. Podle předpovědi by mělo na některých místech Krušných hor sněžit i v noci z pondělí na úterý, sněhové přeháňky meteorologové předpovídají už od 300 metrů nad mořem. Teploty by na horách měly v noci klesat až k minus čtyřem stupňům.

1311snihalsovka

Zasněžené skiareály Alšovka a Pyšná. Zdroj: webkamery Alšovka a Pyšná

1311snihpysna

1311snihbozidar

Na nejvýše položených místech Krušných hor byla v pondělí po celý den mlha. Snímek je z Božího Daru. Zdroj: webkamera

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru