Chomutov – Už za měsíc se v Chomutově uskuteční jedna z největších městských akcí – Chomutovské slavnosti. Každoročně je tato akce na konci dubna, letos je dvoudenní program plný zábavy pro děti i dospělé naplánován na sobotu 23 a neděli 24. dubna. Slavnosti se budou opět konat na náměstí a v městském parku. Loni byly výjimečně ve skanzenu Stará Ves v zooparku.

Foto: archiv město Chomutov

Letošním tématem Chomutovských slavností je 200leté výroční práva konat v Chomutově výroční trh. Slavnosti též připomenou 700 let od narození českého krále Karla IV. Malí i velcí návštěvníci se mohou těšit na různá hudební vystoupení, pohádky, šermíře, kejklíře, břišní tanečnice či rytířský turnaj. Statečné děti si určitě půjdou prohlédnout do sklepa radnice oživlá strašidla. V prostorách starobylé radnice a muzea se budou konat komentované prohlídky k výroční narození Karla IV.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru