Ústecký kraj - Již za pár dní odstartuje módní show, která navíc bude pomáhat dětem. Pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka odstartuje již 31. března ve sportovní hale Sportcentrum Sluneta na Klíši velká módní show Krása pomáhá dětem. Pořadatelkou akce je Lenka Kocmanová Taussigová a slibuje opravdu zajímavý program, módní přehlídku, ve které se můžete těšit na přední české modelky, dále vás čeká vystoupení Dashy, kapely Hamleti a další překvapení, večerem bude provázet Aleš Háma.

 

Pokud si nechcete nechat ujít tento večer plný krásy a módy, jehož výtěžek bude věnován dětem z Dětské kliniky Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice, o. z., zúčastněte se naší soutěže o dvě vstupenky.

Soutěž:

Stačí poslat odpověď na naši otázku, připojit své jméno, příjmení, datum narození, telefonní kontakt, jako předmět mailu uvést Móda a okres, ve kterém soutěžíte a poslat vše nejpozději do pondělí 28. března do 10 hodin na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Ze všech zaslaných správných odpovědí z každého regionu vybereme jednoho výherce, který od nás získá dvě vstupenky po 199 korunách na tuto zajímavou akci. Výherci budou ještě týž den telefonicky kontaktováni a bude s nimi domluveno předání vstupenek na módní show.

Naše soutěžní otázka zní:

Kolikátý ročník módní show Krása pomáhá dětem, se uskuteční 31. března 2016 ve Sportcentru Sluneta na Klíši?

Video pozvánku na akci můžete zhlédnout ZDE: http://www.e-usti.cz/zpravy/3627-videopozvanka-krasa-bude-pomahat-i-letos-detem-v-usti-nad-labem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru