Vrtulník mířil k Povodí Ohře v Chomutově. Foto: čtenář
Chomutov

Chomutov – Krátce po osmé hodině ráno strážníci Městské policie Chomutov zastavili provoz ulicemi Bezručova a Lužická. Potřebovali zajistit bezpečný prostor pro přistání Letecké záchranné službě, která pospíchala za pacientem.

„Můžeme potvrdit výjezd městské policie a záchranářů ke zdravotnímu problému. Policie ČR nemusela být na místo vyslána," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Jen o dvacet minut později již svědci hlásili, že záchranáři nesli pacienta od budovy Povodí Ohře do vrtulníku, který následně vzlétl. „Resuscitace pacientky s velice závažnými zdravotními problémy byla úspěšná a byla přepravena do Ústí nad Labem," potvrdil informaci mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

Průjezd v dané lokalitě tak mohl být v 8.45 opět obnoven.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru