Foto: čtenář
Chomutov

Chomutovsko – K tragické dopravní nehodě došlo v úterý krátce před půl druhou hodinou odpolední na silnici I/7 u Křimova nedaleko Hory Svatého Šebestiána. U čerpací stanice se srazily 4 osobní vozy a jeden kamion. Na místě je velmi nepříznivé počasí, proto vrtulník letecké záchranné služby přistál už u Chomutova.

„Vrtulník se pravděpodobně na základnu vrátí prázdný. Na místě nehody totiž jedna osoba utrpěla zranění, na jejichž následky zemřela. Další osoba je zraněna jen lehce a bude převezena k vyloučení vážnějších zranění do nemocnice," uvedl mluvčí zdravotníků Prokop Voleník s tím, že na místo se vydaly tři pozemní posádky záchranářů.

Protože na místě zasahují všechny složky záchranného systému, silnice je uzavřena a provoz je veden objízdnou trasou. „Nabádáme řidiče, aby skutečně jeli opatrně, viditelnost je na horách nyní velmi omezena. Silnice I/7 je uzavřena už od Hory Svatého Šebestiána po odbočku na Suchdol. Provoz je odkláněn na souběžnou silnici III. třídy," doplnila policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru