Voda 2018: Policisté ukončili na Ohři kontroly vodáků, tábořišť i nebezpečných splavů
Policejní kontrola vodáků. Foto: Policie ČR
Chomutov

Povodí Ohře - Policisté na Karlovarsku ukončili posledními kontrolami akci zaměřenou na kontrolu požívání alkoholických nápojů během plavby na kánojích či jiných plavidlech u řeky Ohře.

I v tento den policisté kontrolovali vodáky, kteří si užívali poslední prázdninové dny. Během kontrol nenarazili na žádné nezodpovědné vodáky pod vlivem alkoholu.

Bezpečnostní opatření na vodních tocích probíhala během prázdnin v rámci celorepublikové akce VodaA 2018. Policisté společně se zástupci státní plavební správy se zaměřovali na odhalování protiprávních jednání v souvislosti s řízením a provozem plavidel. Kontrolovali také vodní cesty, vodáky a vůdce malých plavidel, zda nepožili alkoholické nápoje nebo jiné návykové a psychotropní látky.

Policisté kontrolovali vodácké tábořiště, půjčovny lodí, rizikové úseky řek, nebezpečné splavy nebo také zda se netáboří mimo vyznačená místa.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru