Noční bouračka v Prunéřově. Opilý a zfetovaný řidič nejdřív zdemoloval zábradlí, pak odstavil auto u hřbitova
Ilustrační foto
Chomutov

Kadaňsko - Policisté vyšetřují noční jízdu a následnou nehodu opilého 29letého řidiče z Kadaně. Muž je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Případ se stal o víkendu, konkrétně během sobotní noci. Muž projížděl s vozidlem Audi A3 po místní komunikaci Prunéřově. V zatáčce zřejmě jízdu nezvládl a narazil do zábradlí, které poškodil. Z místa nehody ovšem ujel až do Kadaně, kde vozidlo zaparkoval poblíž hřbitova.

“Následná kontrola policistů odhalila, že muž řídil pod vlivem alkoholu. Navíc měl i pozitivní orientační test na přítomnost návykových látek,” řekla k případu policejní mluvčí Marie Pivková. Oprava poškozeného zábradlí bude stát nejméně 30 tisíc korun. Řidič je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru