Přišli na návštěvu a kradli. Ženu z Březenecké obral příbuzný o notebook, muže z Vršovců připravila známá o peněženku
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Někteří lidé se neštítí okrádat ani své kamarády nebo dokonce příbuzné. Jen tento týden policie už informovala o dvou takovýchto krádeží. K oběma došlo v Chomutově.

První krádeže se měl dopustit 29letý Chomutovan, který přišel na návštěvu své příbuzné do bytu na sídlišti Březenecká. “Zřejmě v době, kdy zůstal v obývacím pokoji sám, odcizil notebook a odloženou finanční hotovost. Škoda přesáhla částku 5 tisíc korun,” sdělila k případu policejní mluvčí Marie Pivková. Muž nekradl poprvé, za majetkovou trestnou činnost byl chomutovským soudem odsouzen již v březnu letošního roku.

Z bundy zmizela peněženka

Z krádeže v bytě je podezřelá také 40letá žena z Podbořan. Do svého bytu v ulici Vršovců ji pozval jeden muž. Žena mu v nestřeženém okamžiku měla sebrat koženou peněženku s hotovostí a osobními doklady, kterou měl odloženou v bundě ve skříni. Škoda přesáhla částku 7 tisíc korun.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru