V zahradním domku ve Spořicích se vařil pervitin za statisíce!
Ilustrační foto Zdroj: archiv Policie ČR
Chomutov

Chomutovsko - Chomutovští policisté objevili varnu pervitinu. Byla v zahradním domku ve Spořicích a muži (42 a 50 let), kteří zde drogu vyráběli, si mohli přijít až na statisíce korun.

Pervitin se měl v zahradním domku vařil nejméně od května letošního roku. Policisté na místě zadrželi dva muže ve věku 42 a 50 let. Následně zajistili při domovní prohlídce domku také zařízení potřebné k výrobě pervitinu, větší množství chemikálií a kapalnou směs, ze které by se výrobou získalo 850 gramů pervitinu.

V místě bydliště jednoho z mužů policisté nalezli dále finanční hotovost a v osobním vozidle pak i sáček s bílou krystalickou látkou. “V případě prodeje drogy by oba muži získali více než 850 tisíc korun,” upřesnila policejní mluvčí Marie Pivková.

Chomutovští kriminalisté oba muže obvinili z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami, v případě odsouzení jim hrozí odnětí svobody v rozmezí dva roky až deset let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru