Strážníci zastavili auto, kterému nesvítilo světlo. Ve voze objevili opilého řidiče a kradenou občanku
Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Chomutovští strážníci zastavili na Kadaňské ulici automobil, kterému nesvítilo pravé přední světlo. Následně zjistili, že řidič je opilý a spolujezdec má kradenou občanku.

Hlídka městské policie si nejprve myslela, že řidiče jen upozorní na závadu. Během chvíle ale bylo jasné, že s cestujícími v autě není až tak úplně vše v pořádku. Nikdo z nich nebyl připoutaný a řidič se ani nedomníval, že by to bylo nutné. K nefunkčnímu světlu motorista řekl, že o této závadě sice ví, ale netušil, že když za to už před časem dostal pokutu, tak že musí žárovku ještě také vyměnit.

Z vozu byl navíc silně cítit alkohol a strážníci pojali podezření, že řidič před jízdou pil. Záhy se ukázalo, že se nemýlili. Přivolaná hlídka PČR muži naměřila 1,28 a 1,21 promile. Následnou lustrací lidí ve voze policisté navíc zjistili, že jedna z osob se prokazuje odcizeným občanským průkazem. Policie si tyto osoby převzala k dalším úkonům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru