Nechci do basy, křičel muž a šermoval před strážníkem nůžkami. Ten vytáhl na útočníka zbraň
Odhozené nůžky. Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov – Nůžkami v ruce ohrožoval chomutovského strážníka muž, který byl v pátrání policie. Útočníka se nakonec podařilo zpacifikovat a zadržet.

Případ se stal v noci. Strážníci prováděli kontrolu v ulici Borová, kde spatřili ženu a muže, kteří po Chomutově pravidelně vybírají popelnice a dělají u kontejnerů nepořádek. O ženě navíc strážníci věděli, že často stýká s mužem, po němž bylo vyhlášeno pátrání, a tak se rozhodli, že ji nespustí z očí.

Dotyčná po chvíli začala s někým mluvit v blízkosti zarostlého pozemku. Strážník, který se za ní vypravil, na místě skutečně spatřil muže, po kterém bylo vyhlášeno pátrání. Ten v ruce svíral nůžky s ulomenou rukojetí, a když uviděl strážníka, začal běsnit. Jako smyslů zbavený křičel, že nechce zpět do basy, a bylo vidět, že je pro to ochoten udělat cokoli. Ostří nůžek namířil proti strážníkovi, ten se okamžitě začal bránit a vytáhl zbraň.

Muž se lekl, nůžky odhodil a dal se na útěk. Strážníci ho začali pronásledovat, po chvíli ho dostihli, pomocí donucovacích prostředků zadrželi a spoutali. Následně byl převezen na služebnu státní policie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru