Na Chomutovsku stáli celý týden policisté u přechodů. Učili děti i dospělé správně přecházet silnice
Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Chomutov – Na Chomutovsku se tento týden uskutečnila celorepubliková preventivní akce s názvem Zebra se za tebe nerozhlédne. Při této akci policisté upozorňovali chodce, jak správně přecházet vozovku. “Zebra” proběhla nejen v Chomutově, ale i dalších městech – Jirkově, Kadani, Klášterci nad Ohří, Březně, Radonicích a ve Vejprtech.

Obyvatelé Chomutova se mohli s policisty setkat u přechodů poblíž základních škol v ulicích Mostecká, Březenecká, Školní, Palackého a ulice Kadaňská. Zásady správného přecházení připomínali policisté nejen dětem, ale i dospělým na Palackého ulici. Jde totiž o frekventovanou silnici, kde dochází k velkému počtu nehod vozidel a chodců. Policisté se při osobním setkání snažili vyvrátit mýtus o absolutní přednosti chodců na přechodech. Děti obdržely na památku zápisník a drobný dárek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru