Rocknet aréna. Konečně hustej název, jásají fanoušci. Zimní stadion se pyšní novým názvem už i na štítě
Pracovníci klášterecké společnosti nový název uprostřed minulého týdne instalovali na zadní stranu stadionu, v příštích dnech přibude také na předním štítě.
Chomutov

Chomutov - Chomutovský zimní stadion se přejmenoval na Rocknet arénu. Od středy se novým názvem pyšní i na svém štítě.

Pracovníci klášterecké společnosti nový název uprostřed minulého týdne instalovali na zadní stranu stadionu, v příštích dnech přibude také na předním štítě. Úvodní zápas nadcházející extraligové sezony proti Brnu (pátek 15. 9.) tak chomutovští hokejisté sehrají už v jasně označené Rocknet aréně.

Název hokejového stánku je proveden v ´kamenném´ designu loga společnosti Rocknet, doplněný je také o typickou červenou síť. Oba názvy jsou podsvícené, takže z hokejového stánku už nebude do večerního šera zářit jen logo města. „Přestože působíme v několika středoevropských zemích, pořád jsme místní firma a jsme na to pyšní,“ netají se náklonností k regionu provozní ředitelka společnosti Rocknet Kateřina Šmucrová.

Nový název hokejové arény přivítali i fanoušci chomutovského týmu. „Konečně hustej název,“ nešetří nadšením například Kateřina Zelená, která svůj vzkaz na facebookové stránce Pirátů doprovodila i třemi srdíčky.

1009nazev5

Jirkovská stavební společnost se na pět let stala novým reklamním partnerem společnosti Kultura a sport, která zimní stadion spravuje. Společnost Rocknet bude ročně zmíněné firmě přispívat dvě stě tisíc korun, což je dvojnásobek toho, kolik dával předchozí partner. „V okrese není jiný stánek, který by nabízel pravidelnou zábavu a sportovní vyžití pro místní, ať už jde o vrcholový hokej, krasobruslení nebo velké kulturní akce,“ osvětluje Kateřina Šmucrová, proč padla volba právě na zimní stadion.

Společnost Rocknet podporuje i další aktivity v regionu. Například několik sportovních klubů včetně motokrosového týmu, kulturní akce i charitativní projekty. Svou touhu zůstat aktivní v regionu dokázal nedávno i tím, že od města Jirkova odkoupil areál bývalé Preciosy, do které přesouvá své zázemí.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru