Požár bytu v Kadani: Tohle způsobil jeden nedopalek od cigarety
Zdroj: Hasiči Kadaň
Chomutov

Kadaň - V sobotu v odpoledních hodinách vyjížděli hasiči a policisté k požáru bytu do ulice Golovina v Kadani. Oheň způsobila pravděpodobně nedbalost nájemníka. O případu v pondělí infomovali policisté a kadanští hasiči. 

Hořet začalo krátce před půl pátou odpolední v přízemním bytě. Hasiči zjistili, že oheň vypukl v obývacím pokoji, kde vzplála sedací souprava. Hořící gauč uhasili za pomoci pěnového hasicího přístroje.

Vyšetřovatel hasičů následně stanovil jako pravděpodobnou příčinu požáru nedbalost. Hořet začalo zřejmě od nedopalku cigarety. “Ke zranění osob v domě nedošlo, obyvatel bytu byl převezen na preventivní vyšetření k lékaři,” doplnila k případu policejní mluvčí Marie Pivková.

1009hasicikadan1

1009hasicikadan

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru