Březno u Chomutova - Prázdniny skončily, a tak bylo na čase se s nimi rozloučit. Pro někoho pátek jako každý jiný, pro Obec Březno byl však výjimečný.

Místní Mateřské centrum zahájilo pátek nejen pro děti Rozloučením s prázdninami. Na akci se i přes hlášenou nepřízeň počasí dostavila spousta účastníků, kteří si zazpívali a zatančili s Tomem a Jerrym, kamarády z pohádek. Po ukončení akce bylo možné využít drobného občerstvení na zahradě místní mateřské školy. Večer se šli všichni bát, Březno se halilo do tmy a místní park ožil strašidly, která předváděla své umění až do nočních hodin. A že strašit umí, svědčily nejen výkřiky účastníků Stezky odvahy, ale i mnohdy vylekané obličeje všech přítomných na konci této trati.

K tomu všemu hřálo teplo od táboráku, kde se pekly buřty nebo jen čelilo pár kapkám deště, které se k nám tu a tam také přidaly. I přesto všechno se všichni náramně bavili a strávili čas společně, což je vždy obohacující a je cílem každé akce, kterou Obec Březno pořádá.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru