Jejich jízdu ukončili policisté. Muž a žena usedli za volant pod vlivem drog
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Chomutovští policisté evidují v posledních dnech několik případů řidičů, kteří neváhali usednout za volant pod vlivem drog. Důkazem jsou následující případy.

První výtečnicí je 28letá žena z Jirkova, která projížděla minulý týden v nočních hodinách Chomutovem. Na silnici 1/13 v ulici V Álejích byla kontrolovaná policejní hlídkou. "Součástí kontroly byl i test na přítomnost zakázaných návykových látek, který byl pozitivní. Jízdu musela žena ukončit," uvedla policejní mluvčí Marie Pivková. O dalším postupu rozhodnou policisté na základě výsledků odběru krve, kterému se žena podrobila.

Chomutovští policisté také prošetřují jednání 34letého muže z Klášterce nad Ohří. Minulý týden v dopoledních hodinách měl projíždět s osobním vozidlem Farského ulici. Následný orientační test na přítomnost zakázaných látek byl pozitivní. I tento muž musel svou jízdu ukončit, policisté čekají na výsledky provedeného rozboru krve.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru