V Chomutově se chystá předvolební debata lídrů kandidujících politických stran
ilustrační foto: e-deniky.cz
Chomutov

Chomutov - Středisko knihovnických a kulturních služeb města Chomutova se v letošním roce rozhodlo vytvořit platformu pro veřejnou, moderovanou diskuzi se zástupci politických stran kandidujících v komunálních volbách 2018 ve Statutárním městě Chomutov.

Diskuze proběhne 3. října od 17 hodin ve velkém sále chomutovské knihovny. K dnešnímu datu potvrdilo účast osm politických subjektů z jedenácti kandidujících. V týdnu před konáním akce bude na webu a facebooku knihovny zveřejněn termín a místo, kde bude možné si vyzvednout vstupenky na debatu v počtu max. 2 kusy na osobu. Debatu bude moderovat PhDr. Jakub Železný (Česká televize). Kapacita míst je omezena. Vstup na akci je volný.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru