Foto: Policie ČR
Chomutov

Březno - Silnice č. 568 mezi Březnem u Chomutova a Kadaní je v tuto chvíli obousměrně uzavřena z důvodu dopravní nehody nákladního automobilu a dodávky, která se bohužel neobešla bez zranění.

Nehoda se podle policistů měla stát tak, že za sebou jely dvě plošiny. První se zaparkované dodávce u krajnice vyhnula, druhá do auta nabourala. Řidič plošiny zůstal zaklíněný ve voze, zaparkované dodávce nikdo nebyl.

"Řidič plošiny utrpěl zranění, se kterým byl letecky transportován do nemocnice," řekla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

"Osobu jsme s vážným zraněním letecky transportovali do ústeckého traumacentra," doplnil mluvčí záchranky Prokop Voleník. 

V tuto chvíli probíhají vyprošťovací práce. Doprava je řízena policisty, kteří směřují provoz na objízdnou trasu.

Po asistenci HZS a ZZS budou policisté zjišťovat příčinu a okolnosti dopravní nehody.

Foto: Policie ČR

1608nehoda1 cead1

 
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru