Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – V pátek krátce před druhou hodinou odpoledne se u obce Loučná pod Klínovcem stala vážná nehoda.

„Jedná se o střet dvou motocyklů, jedna osoba utrpěla smrtelná zranění a dvě osoby blíže nespecifikováná zranění," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová. Následně mluvčí záchranářů Prokop Voleník upřesnil, že bilance je mnohem smutnější. „Jedna osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem a zemřela na místě. Druhou osobu se záchranné složky snažily resuscitovat, bohužel ani v tomto případě se nepodařilo život zachránit. Třetí osobu jsme s velmi vážnými zraněními transportovali letecky do traumacentra v Ústí nad Labem."

Účastníkem nehody byla ještě čtvrtá osoba, ta pravděpodobně vlivem šoku nasedla na motocykl a z místa odjela. Tato osoba je v nemocnici v Jáchymově.

Silnice je nyní zcela uzavřena.

„Příčiny a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," dodala mluvčí.

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru