Ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Teprve desetiletého chlapce se neštítil v Kadani okrást zloděj. Sebral mu mobilní telefon. Pachatele se podařilo chytit díky městským kamerám.

Případ se stal v polovině září, teď o něm informovali městští strážníci. Zloděj chlapce okradl večer před půl sedmou v ulici Boženy Němcové. Při kontrole záznamu z bezpečnostních kamer strážníci zjistili, kde se pachatel pohyboval a vydali se do těchto míst pátrat.

Hlídka městské policie provedla kontrolu v okolních ulicích, včetně barů a restauracích, kde obsluhu upozornili na podezřelého muže a předali jeho popis. Z jednoho baru pak obdrželi oznámení, že muž odpovídající popisu se pohybuje v ulici Jana Švermy. Obsluha kamerového systému muže našla a viděla, jak vešel do baru v této ulici. Tady ho strážníci následně také zadrželi. Případ si poté převzali státní policisté.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru