Předvolební boj? Pomsta? Náměstkovi chomutovského primátora někdo zapálil auto!
Ohořelý vrak auta. Zdroj: facebook Davida Dindy
Chomutov

Chomutov - Náměstkovi chomutovského primátora Davidu Dindovi někdo zapálil v noci z úterý na středu auto. Fotku ohořelého vraku zveřejnil na svém facebooku. Případ už vyšetřuje policie.

Vůz měl náměstek zaparkovaný u domu. Podle komentáře u zveřejněné fotky mu do auta někdo hodil zápalnou láhev. “Bylo to naše rodinné auto. V tuto chvíli bych se k tomu nechtěl nějak více vyjadřovat. Nechám to na policii, aby se dobrala nějakého závěru,” reagoval Dinda na dotaz, zda má nějaké podezření, kdo by takovou věc mohl udělat. “Asi se budu muset smířit s tím, že se takové věci dějí,” dodal.

Policie událost již vyšetřuje. “Můžu potvrdit, že vyšetřujeme požár osobního auta v Chomutově. Prověřujeme několik verzí, policisté na případu intenzivně pracují,” sdělila policejní mluvčí Marie Pivková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru