Zemřela dívka a dospělý muž. Kriminalisté uvolnili další informace k tragédii v Domašíně
Kriminalisté byli na místě činu celou noc a ve středu ráno se sem opět vrátili, aby zajistili další stopy. Foto: E-deniky.cz
Chomutov

Domašín - Kriminalisté uvolnili další informace k tragédii, která se odehrála v úterý v Domašíně u Klášterce nad Ohří. Policisté tady vpodvečer objevili dvě mrtvá těla. Případ v tuto chvíli vyšetřují jako vraždu.

Kriminalisté zpočátku pouze hovořili o úmrtí dvou lidí. Nyní upřesnili, že na místě našli těla dívky a muže. “Úmrtí se týká mladistvé díky (15 až 18 let - pozn. redakce) a dospělého muže,” sdělila ve středu krátce před polednem policejní mluvčí Alena Bartošová.

Kriminalisté v tuto chvíli čekají na výsledky soudní pitvy. Nadále pracují s verzí, že jedna z nalezených osob se podílela na smrti druhé osoby. Kdo by měl být obětí, ale neupřesnili. “Zároveň jsme zahájili úkony trestního řízení pro zvlášť závažný zločin vraždy,” doplnila pouze Bartošová.

Případ byl policistům nahlášen v úterý po sedmnácté hodině. Na místě činu se pohybovali celou noc. Ve středu ráno se tam opět vrátili. “Pokračujeme v ohledávání a zajišťování stop,” dodala policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru