VIDEO: Bitka v provozovně v Rokycanově ulici. Rváče honili strážníci v ulicích města
Zdroj: Měp Chomutov
Chomutov

Chomutov - Hlídka městské policie zasahovala v noci u incidentu v Rokycanově ulici v Chomutově. V jedné ze zdejších provozoven se mělo poprat několik lidí.

Po příjezdu na místo spatřili strážníci skupinku osob, která před nimi začala utíkat. Svědci označili prchající muže jako útočníky, strážníci je proto začali okamžitě stíhat. 

Jednoho z mužů dostihli kousek od místa incidentu a byla mu nasazena pouta. Po celou dobu strážníkům vyhrožoval, byl agresivní a snažil se utéct. V ulici Poděbradova byl chycen další podezřelý muž. Ten se nakonec se strážníkem vrátil na místo incidentu dobrovolně sám.

Poté se na místo dostavila státní policie, která strážníky požádala o pomoc s převozem mužů na služebnu a k lékařskému ošetření. Celý případ si následně policisté převzali k dalšími šetření.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru