Tato žena dělá opuštěné pejsky znovu šťastnými! Podpořte Evu Vohánkovou v soutěži Dobrá psí duše i vy
Eva Vohánková. Foto: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Eva Vohánková byla nominována v celorepublikové soutěži DOBRÁ PSÍ DUŠE v kategorii Městský útulek. Poslat svůj hlas jí můžete do zítřejšího dne.

"Náš městský útulek v posledních letech doslova rozkvetl pod rukama Evy Vohánkové a my jsme moc pyšní na to, že právě klášterecký psí útulek v Ciboušově má díky ní jednu z nejlepších pověstí v celé republice," uvádí město na svých facebookových stránkách. V celorepublikové soutěži DOBRÁ PSÍ DUŠE v kategorii Městský útulek zatím drží tato žena zlatou příčku. Ještě do zítra, do 4. října, ji mohou lidé podpořit svým hlasem.

"Ač víme, že je práce v útulku velice náročná, děkujeme Evě za výbornou reprezentaci našeho města a přejeme mnoho štěstí v soutěži i v dalších letech s pejsky," stojí pod fotografií Evy Vohánkové. Hlasovat pro Evu Vohánkovou můžete zde: http://dobrapsiduse.cz/ankety/mestsky-utulek/

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru