V Kadani, Klášterci a Jirkově budou tento týden volit nové vedení města
V Jirkově se zastupitelé sejdou ve středu v divadle. Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Chomutovsko - Kadaň, Klášterec nad Ohří a Jirkov mají na tento týden naplánované ustavující zasedání zastupitelstev. Nové vedení města budou v Jirkově volit ve středu, v Klášterci a Kadani pak o den později, tedy ve čtvrtek.

Ustavující zasedání nového zastupitelstva města Jirkova bylo svoláno na středu 31. října od 16.00 hodin do Jirkovského divadla. Hlavním bodem programu je volba nového vedení města.

Ve čtvrtek 1. listopadu se od 14.00 hodin uskuteční zasedání zastupitelstva v kulturním domě Klášterci nad Ohří. “Přijďte se podívat na volbu starosty, místostarosty, členů rady a členů výborů,” zve klášterecká radnice širokou veřejnost.

Na prvního listopadu svolalo ustavující zasedání zastupitelstva také město Kadaň. Zde se bude nové vedení města volit v kulturním domě Střelnice od 15.00 hodin.

Zasedání zastupitelstev jsou veřejná.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru