Řidiči, pozor! Krajem projíždí nadměrný náklad. Na silnicích se bude pohybovat až do čtvrtka
Ilustrační foto
Chomutov

Ústecký kraj - Ústeckým krajem projíždí od úterý 30. října nadměrný náklad. Souprava o délce 52,5 metrů, výšce 6,2 metrů, šířce 5,1 metrů a hmotnosti 368 tuny se bude v Ústeckém kraji pohybovat až do čtvrtka. Informovala o tom policie. 

Nadměrný náklad vyrazil na silnice v neděli 28. října. Odjížděl z Vřesové v Karlovarském kraji a míří do Lovosic. Na území Ústeckého kraje se souprava dostala v úterý 30. října kolem 7 hodiny. Jela po silnici I/6 z Bochova směrem na Lubenec a dále přes Vroutek, Podbořany a Pšov do Žatce, kde měla být kolem 13.00 hodin odstavena.

“Pokračovat bude ve středu 31. října ve 20 hodin po trase Žatec – Drahomyšl – Louny - Raná – Libčeves - Lovosice - D8 - II/247 Lovosice přístav, kam by měla dorazit do 4 hodin ve čtvrtek 1. listopadu," upřesnila policejní mluvčí Šárka Poláčková.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru