VIDEO: Řidič u Obrnic šíleným způsobem zablokoval jízdní pruh. Kousek od místa velké tragédie
Foto: archiv a Facebook
Chomutov

Obrnice – Nepochopitelný zkrat, agresivita, opilost? Policisté se zabývají děsivým případem silničního teroru na silnici z Bíliny do Mostu a dále na Chomutov.

O případu informovala televize Nova, která popsala incident jako velmi nebezpečné vybržďování. Jeho vrcholem byl manévr, při kterém řidič služebního osobního automobilu přes ruční brzdu zablokoval jízdní pruh. A to jen pár stovek metrů od místa, kde došlo k tragické nehodě dvou dívek ve VW New Beatle. Nehoda proslula svým živým přenosem na internet. Stala se v protilehlém jízdním pásu. Více píšeme v článku Rok po tragické havárii u Obrnic: Policie ukončila vyšetřování a řekla, jak to přesně bylo.

„Chlápek neudržel nervy a po několikátém vybržďování mého příbuzného prostě šáhl po ruční brzdě, aby ho donutil zastavit. Kde se v lidech bere tolik zlosti? Každému asi někdy ujedou v autě nervy, ale tohle?“ píše na svém facebookovém účtu mostecký zastupitel Jiří Nedvěd. Podle něj je v dnešní době na čase, „aby byly psychotesty povinné pro všechny řidiče a to opakovaně po několika letech.“

Pomateného řidiče z videa zastavili policisté po několika kilometrech na koridoru při výjezdu z Mostu ve směru na Chomutov.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru