AKTUÁLNĚ: Na chomutovské základní škole kdosi nahlásil bombu, všichni museli ven
Policisté před budovou školy. Foto: čtenář
Chomutov

Chomutov - U Základní školy Březenecká v Chomutově zasahovali ráno policisté a hasiči. Podle prvních informací, které máme k dispozici, to bylo kvůli anonymnímu telefonátu.

Podle toho měl kdosi ohlásit bombu. Děti opustily školu na shromaždiště na venkovním hřišti. Učitelky měly následně začít obvolávat rodiče, aby si pro své děti přijely. Podle policie na místě zasahovalo asi 20 policistů. Ze školy bylo evakuováno zhruba 80 žáků a na padesát pracovníků. 

Před devátou hodinou ranní byl poplach odvolán a žáci, které si rodiče nevyzvedli, se vrátili do tříd. Vyučovat se už zřejmě většinou nebude.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru