V Klášterci mají tohle krásné nové hřiště. Dětem ho věnovali lesáci
Nové hřiště. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Lesy České republiky předaly dětem v Klášterci nad Ohří nové hřiště s názvem Pastelka. Hřiště se nachází u lesní správy v ulici V Zátiší. Obsahuje několik hracích prvků z přírodních materiálů, altán i lavičky.

Součástí lesní pedagogiky je také nový plot, který je vytvořen z různých druhů dřeva. Děti si tak můžou užít nejen pohyb na čerstvém vzduchu, ale zároveň se i něco dozvědět o dřevinách našich lesů.

Slavnostního otevření hřiště se 2. listopadu zúčastnili představitelé Lesů ČR, které toto hřiště vybudovali, i města Klášterce nad Ohří. Starosta města při této příležitosti uvedl: „Jsem velmi rád, že po nedávném otevření naučné stezky z Klášterce nad Ohří do Měděnce má naše veřejnost k dispozici další krásné hřiště pro děti. Ceníme si této výborné spolupráce s Lesy ČR.“

0511hriste

Ředitel krajského ředitelství v Teplicích Ing. Zdeněk Růžek a starosta města Ing. Štefan Drozd zároveň při této příležitosti zasadili památnou lípu (na snímku dole).    Zdroj: město Klášterec nad Ohří

0522hriste2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru