Na myčce si mladíčci přišli na šest a půl tisíce korun. Bohužel ale nezákonně
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Dvojici dvacetiletých mladíků sdělili jirkovští policisté podezření z trestného činu zatajení nálezu. Jiný případ zatajení věci mohli policisté na Chomutovsku odložit. Vůbec se totiž nestal.

"V září letošního roku měli mladíci odcizit krabičku s hotovostí ve výši 6500 korun, kterou nechal majitel odloženou na stojanu s vysavačem u myčky a z místa odjel. Za uvedené jednání hrozí mužům v případě odsouzení až roční pobyt za mřížemi," sdělila mluvčí chomutovských policistů Marie Pivková.

Jiný případ dopadl pro "poškozenou" lépe. Poslední den v říjnu přijali policisté v Kadani oznámení od poškozené, že na cestě domů ztratila svůj mobilní telefon. Jeho hodnotu stanovila na 8300 korun. Trestný čin zatajení nálezu mohli nyní odložit. Žena o několik dní přišla na útvar policie znovu a upřesnila, že telefon našla zapadnutý v trávě u lavičky poblíž domu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru