Z deníku chomutovské policie: Z chodby zmizely boty, z regálu čokolády
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko – Několik zlodějů se bude zpovídat policistům na Chomutovsku z krádeží. Ti řeší i další případy.

 22letý muž z Klášterce nad Ohří se bude zodpovídat z krádeže. Minulý měsíc měl odcizit z chodby domu ve městě jeden pár sportovní značkové obuvi. Majitel škodu vyčíslil na 1800 korun. Není to jeho první porušení zákona, muž byl za obdobné jednání odsouzen soudem v Chomutově již v loňském roce. Skutek nadále vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.

Vyrušil ho majitel

Tento týden v úterý zadržela hlídka chomutovských policistů muže ve věku 54 let. V nočních hodinách měl vniknout do vozidla na parkovišti v ulici Palackého. Auto prohledal, ale nic nestačil odcizit. Na místě se totiž objevil majitel. Provedená dechová zkouška prokázala, že muž jednal pod vlivem alkoholu – nadýchal 1,63 promile.

Čokoláda bez placení

31letému muži sdělili jirkovští policisté podezření z krádeže. Tento týden v pondělí navštívil market ve městě a při této příležitosti měl odcizit několik kusů čokolád. Za zboží řádně nezaplatil. Následné vyšetřování prokázalo, že za obdobné jednání byl potrestán chomutovským soudem již v květnu loňského roku. Ponaučení si nevzal a jednání zopakoval.

O krádeži věděl

Trestný čin podílnictví vyšetřují policisté v Kadani. Uvedeného jednání se zřejmě dopustil 58letý místní obyvatel. Minulý měsíc měl převzít dámskou peněženku, o které věděl, že jí vnuk odcizil z tašky, kterou nechala majitelka pověšenou na dětském kočárku na chodbě domu. Peněženku mohl vrátit, ale neučinil tak. Téměř 8 tisíc korun si nechal pro vlastní potřebu stejně tak jako osobní doklady poškozené.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru