Chomutov - Chomutovská knihovna se obrací s prosbou na širokou veřejnost o podporu v projektu ČSOB pomáhá regionům, kam se přihlásila a získala divokou kartu. Stačí věnovat pár vteřin a poslat knihovně hlas. Případné vítězství přinese chomutovské knihovně možnost rozšířit své služby.

Chomutovská knihovna se přihlásila do programu ČSOB s projektem Chomutov čte. “Chceme dostat knihy blíže k lidem. Skrze autorská čtení, čtení s dobrovolníky, putování po zajímavých místech Chomutova s knihou v ruce, literární dílny a workshopy či scénické čtení nejen pro děti,” vysvětlují pracovníci knihovny své záměry a dodávají, že ale k tomu, aby se jim jejich plány splnily, potřebují nyní pomoc veřejnosti.

Na webové stránce www.csobpomaharegionum.cz se zájemci dozví vše o projektu a každý ze své emailové adresy pak může chomutovské knihovně poslat jeden hlas. Hlasování probíhá od 12. do 29. listopadu.

1611knihovnaplakat

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru