Primátor nastínil, jaké jsou priority nového vedení Chomutova. Pro městské lázně se možná najde využití
Chomutov má nové vedení. Primátorem se stal opět Marek Hrabáč. Jeho náměstky jsou David Dinda a Milan Märc.
Chomutov

Chomutov - Chomutov má od středy nové vedení města. Primátorem se znovu stal Marek Hrabáč z ANO 2011 a Chomutov povede koalice složená ze zástupců hnutí ANO, Nového severu a KSČM. “Jsem rád, že se nám podařilo domluvit koalici, která může navázat na již rozjetou práci,” komentoval to primátor na ustavujícím zasedání zastupitelstva. Jaké hlavní úkoly má tedy nové vedení města před sebou?

Primátor považuje za nejdůležitější dořešit aktuální problémy, které nyní trápí město. “To znamená dokončit rekonstrukci mostu v Riegrově ulici, která komplikuje dopravu v širokém okolí. Dořešit situaci okolo zdi u Kauflandu, kde se dá také očekávat dopravní omezení,” řekl novinářům v přestávce jednání ustavujícího zastupitelstva.

Před vedením města jsou podle něj další velké úkoly, například zahájit demolici školy na Kamenném Vrchu, řešit parkování ve městě včetně parkovací plochy na Kamenném Vrchu nebo konečně rozhodnout o osudu městských lázní. “Je před námi také vyřešení osudu městských lázní. Jednáme nyní se zmocněncem vlády pro sport, který má určitou představu o náplni prázdné budovy. Pokud se však nenajde řešení do tří let, tedy do deseti let od jejich uzavření, měly by jít lázně k zemi,” nastiňuje možný osud lázní primátor.

Mezi další priority vedení patří bezpečnost města. “Je třeba pokračovat ve zlepšování vybavenosti a navýšení početního stavu městské policie,” dodal Hrabáč.

O složení nového vedení Chomutova jsme více psali zde:

{article Chomutov má téměř staronové vedení. Změnil se jen jeden náměstek}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru