Jirkovští senioři jsou nejaktivnější v celém kraji. A mají to písemně!
Senioři s oceněním. Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Jirkovští senioři vyhráli letošní ročník soutěže ´Nejaktivnější klub seniorů Ústeckého kraje´ a kromě ocenění získali také patnáct tisíc korun na svoji činnost.

Symbolický šek převzala předsedkyně klubu Milena Karbusová v Litoměřicích na výstavišti Zahrada Čech, a to z rukou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka.

„Moc děkuji všem, kteří se o vítězství v soutěži zasloužili. Také samotné město Jirkov je klubu velkou oporou,“ nechala se slyšet předsedkyně jirkovského klubu. Jak doplnila, z ocenění mají všichni v klubu neskonalou radost. „Naše aktivity pomáhají hlavně samotným seniorům k uchování svěžesti a radosti ze života. Když se k tomu přidá obdiv a ocenění z okolí, je radost dvojnásobná,“ dodala.

Soutěž pořádá již pátým rokem Krajská rada seniorů Ústeckého kraje, a to pod záštitou hejtmana. Samotný Ústecký kraj je zároveň spoluorganizátorem soutěže. O umístění rozhoduje porota složená ze zástupců zmíněné seniorské rady.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru