Nebuďte ke svému okolí lhostejní. Přijďte si poslechnout, co hezkého by mohlo v Klášterci vzniknout, a hlasujte
Jedním z návrhů je vybudování discgolfové hřiště. Ilustrační foto. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Obyvatelé Klášterce budou už podruhé rozhodovat o investicích v rámci participativního rozpočtu Společně pro Klášterec. V současné době je již známo devět projektů, ze kterých bude možné vybírat. V úterý 27. listopadu se od 17.00 do 18.00 hodin v kině Egerie uskuteční veřejná prezentace všech devíti návrhů. Přijďte si poslechnout, co nového by mohlo ve městě vzniknout, ať můžete zodpovědně vybrat ten nápad, který se vám zamlouvá nejvíce.

Město vyčlenilo v rozpočtu 2019 částku 1 milion korun na projekty, které navrhla veřejnost. Maximální náklady jednoho projektu mohou činit 250 tisíc korun, to znamená, že se realizují minimálně čtyři.

Navržené jsou tyto akce: Vybudování posezení včetně zastřešení v areálu fotbalového hřiště v Rašovicích, Relaxační a oddechový prostor v Rašovicích, Dětské hřiště a odpočinková zóna ve Vítězné ulici, Autobusová čekárna a popelnicové stání v Klášterecké Jeseni, Fasáda skautské klubovny, Discgolfové hřiště, Oddechový prostor s dětskými prvky v Rašovicích, Rozšíření odpočinkové zóny v Útočišti a Sportujeme podél řeky Ohře.

Které návrhy se zrealizují, budou rozhodovat občané v hlasování. To proběhne od 1. do 15. prosince.

Podrobnější informace o všech devíti projektech, včetně fotek, najdete zde:

{article title="Teď už je to jen na vás! Rozhodněte, co se v Klášterci nového postaví"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru