Vloupání na finanční úřad v Kadani:  Zloděj měl na hlavě kuklu
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Chomutov

Kadaň - Městská policie zveřejnila další informace ke zloději, který řádil v uplynulých dnech na kadaňském finančním úřadu (o případu jsme informovali už minulý týden - pozn. redakce). Jednalo se o 35letého muže z Kadaně a v současné době už sedí ve vazební věznici.

Případ se stal 14. listopadu. Kolem 19.00 hodiny byl přijat signál z finančního úřadu, který městskou policii upozornil na to, že se v budově nejspíš pohybuje někdo cizí. Strážníci si zprvu ale mysleli, že může jít jen o poruchu čidla, záhy se ovšem ukázalo, že uvnitř úřadu je zloděj. Správce budovy přistihl v kanceláři muže s kuklou na obličeji, který se dal následně na útěk.

Z budovy se ven dostal, ale poté ho zadrželi strážníci a předali státní policii. Na zařízení úřadu vznikla škoda zhruba tisíc korun.

O případu i pachateli jsme více psali zde:

{article title="Muž, který se vloupal do kadaňského úřadu, už sedí ve vazbě. Měl toho na svědomí více"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru