V Jirkově vzniká místní plán vzdělávání. Město chce znát i názor rodičů
Ilustrační foto Zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Jirkovská radnice začala pracovat na Místním plánu vzdělávání v Jirkově. A protože se bude týkat prostředí, ve kterém budou vyrůstat děti všech obyvatelů města, na radnici by rádi znali pohled na tuto problematiku široké veřejnosti. Město proto žádá rodiče, aby si udělali chvilku čas a vyplnili dotazník na webových stránkách Jirkova.

“Rádi bychom, aby v našem městě rodiče nemuseli přemýšlet, do jaké školy děti zapíší, protože budou vědět, že všechny školy jsou stejně kvalitní a v každé bude jejich dětem dobře. Školu je potřeba vnímat jako prostor bezpečí, kde se ztrácí rozdíl mezi povinnou výukou, zájmovou činností a volným časem. Ve škole má každý své místo a každý je důležitý. Děti ani učitelé se nebojí dělat chyby, protože vědí, že bez chyb se nejde nic naučit, a také vědí, že jim jejich chyby nebude nikdo vyčítat. Děti ani školy se nevnímají jako konkurenti. Škola je otevřeným živým prostorem, kde jsou vítáni rodiče i ostatní přátelé,” představují zpracovatelé plánu svoji vizi s tím, že je to ideál, který se sice nemůže hned beze zbytku naplnit, ale v rámci možností lze o něj krůček po krůčku usilovat.

Proto jirkovská radnice oslovila rodiče a prosbou o vyplnění krátkého dotazníku, aby zpracovatelé místního plánu vzdělávání věděli, jaký mají na problematiku školství pohled sami Jirkované. Více informací včetně odkazu na dotazník najdete na www.jirkov.cz

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru