Děti z chomutovské mateřinky dostaly maňáskové divadlo. Hádejte, kdo ho pro ně vyrobil
Foto: VSČR
Chomutov

Nové Sedlo - Odsouzené ženy v Drahonicích nezapomněly, že jsou především matkami a vědí, jakou maličkostí se dají rozzářit oči dětí či seniorů. Proto se devět odsouzených žen rozhodlo a pustilo se do práce. Za necelé dva měsíce vyrobily dvě desítky maňásků a kulisy pro mateřskou školu v Chomutově.

Nezapomněly ani na svátek všech žen a šikovné ruce odsouzených žen vyrobily 130 srdíček z různého materiálu, které byly předány ženám v Domě pro seniory ve Vroutku a Podbořanech. Do Vroutku putovaly i pletené chobotničky a do Podbořan pletené podsedáky s molitanovou výplní na invalidní vozíky.

Věznice Nové Sedlo, objekt Drahonice děkuje firmám Vlnap, a.s. a Ariadne za materiál poskytnutý k výrobě. Rovněž odsouzení muži z Nového Sedla nezůstali pozadu a vyrobili pro mateřskou školku pomůcky pro rozvoj jemné motoriky a pohybovou výchovu.

0803divadlo1

(eko)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru